Tijdreizen voor volwassenen bij reünie Pittt en 5th AVENUE

Print
Tijdreizen voor volwassenen bij reünie Pittt en 5th AVENUE

Nog een keer stappen met de uitgaansvrienden van vroeger. Afbeelding: Reünie Pittt

Heythuysen -

Aan de kermis van Heythuysen is een bijzondere attractie toegevoegd: reizen door de tijd. Op vrijdag 13 september wordt in jongerencafé Pittt de klok teruggezet naar 2004 en 1989 voor de reünie van vijftien jaar Pittt en dertig jaar 5th Avenue.

Vijftien jaar geleden ging jongerencafé Pittt voor het eerst open op kermisvrijdag, wat de aftrap betekende voor jaren disco- en houseplezier voor veel jongeren die inmiddels zijn opgegroeid tot volwassenen. Wie nog eens een kijkje wil nemen in de kelder waar het uitgaansleven begon, met de muziek, de DJ’s en mensen van toen, is welkom bij deze reünie. De DJ’s van 2004 tot 2008 staan deze avond weer achter de draaitafels.

Dertig jaar terug was de eerste openingsavond van de disco in het jeugdhuis. Dit resulteerde in een wekelijkse discoavond van 5th AVENUE. Uit de hele regio kwamen jongeren op de vrijdagavond naar Heythuysen om daar het weekend in te luiden. Ook voor deze stappers van toen is er een reünie. Iedereen (vanaf 18 jaar) is welkom vanaf 20.00 uur in Pittt, aan de Antoniusstraat 2 in Heythuysen. De entree is gratis.

Met wie ooit vrijwilliger is geweest bij 5th AVENUE, Second Base, Pittt of Instuif, wil de organisatie van de reünie vanaf 19.00 uur graag bijkletsen. Wie nog andere medewerkers uit die tijd kent, wordt verzocht deze uit te nodigen.