‘American Chrome’, Classic USA Cars treffen in Reuver

Print
‘American Chrome’, Classic USA Cars treffen in Reuver

Classic USA cars in Reuver. Afbeelding: Gerrit Hillen

Reuver -

Onder de noemer ‘American Chrome’ komen liefhebbers van klassieke Amerikaanse auto’s op zondag 1 september aan hun trekken. Originele Amerikaanse auto’s uit de 40’s, 50’s, 60’s en 70’s maken dan voor de veertiende keer hun opwachting op het evenemententerrein bij manege De Paardenvriend, aan de Bergerhofweg 1 in Reuver.

Organisator Gerrit Hillen: „Wat ooit begon als onderonsje van een paar liefhebbers op een grasveldje, is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks internationaal treffen van allure. Alleen automobielen in originele staat tot en met bouwjaar 1978 zijn welkom; vans, customs, hotrods en militairy cars zijn dus van deelname uitgesloten. Inmiddels is deze meeting uitgegroeid tot de grootste in zijn soort in Nederland, met de laatste jaren zo’n 600 deelnemende voertuigen.”

Bezoekers kunnen van 10.00 tot 17.00 uur voor een entree van drie euro (vanaf 14 jaar) genieten van Classic USA Cars, hapjes, drankjes, marktkraampjes, dans en livemuziek van diverse Rock&Roll-acts uit binnen- en buitenland. Ook wordt er een tombola gehouden met retro prijzen. Bestuurders en bijrijders van classic USA cars hebben gratis toegang.

Info: Gerrit Hillen, tel. 06-55356595