Buitenmarkt Theater Landgraaf

Print
Buitenmarkt Theater Landgraaf

Het excentriek figuur Barto Comic Acrobat. Afbeelding: Totaal Theater

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

De Buitenmarkt van Theater Landgraaf vindt op zondag 1 september van 13.00 tot 19.00 uur plaats. De entree is gratis. Diverse artiesten geven op twee podia een voorproefje geven van hun komend optredens in het theater. Vanaf de terrasjes kunnen bezoekers, onder het genot van een drankje, luisteren naar en meeswingen met de livemuziek.

Er is een presentatie straattheater door Barto Comic Acrobat, een komische en excentrieke figuur die zijn publiek weet te verleiden met zijn technische stunts en zijn grappige presentatie ervan. Ook diverse muziekbands zijn aanwezig, waaronder de band Yesterday, Ernest en Jop Peters & band en Sjeng, Sjer en de Sjele en het duo We Two. Verder zijn ook Raymond Clement, Ivo Rosbeek, Roger Lataster en Paul Logister van de partij.

Ook voor de kinderen valt er genoeg te beleven. Poppentheater Koekla speelt twee keer de mini-voorstelling Molletje Bim voor kinderen vanaf 3 jaar.

Bovendien is er een springkussen en grimeerstand.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen