Omroep Max zendt een week lang uit vanaf Markt Sittard

Print
Omroep Max zendt een week lang uit vanaf Markt Sittard

Martine van Os en Sybrand Niessen presenteren het populaire programma van Omroep Max. Afbeelding: Omroep Max

Sittard / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Het programma Tijd voor Max wordt van maandag 23 tot en met vrijdag 27 september uitgezonden vanaf De Markt in Sittard.

Omroep Max verruilt in september voor het vierde jaar in successie de studio voor een buitenlocatie in Nederland. Daarbij kiest de omroep niet de grote of bekendste steden, maar juist voor plekken die voor de rest van Nederland misschien minder bekend zijn. Naast Sittard, dat de programmareeks afsluit, is gekozen voor Zwolle, Delft en Enkhuizen.

Het tv-programma, dat tijdens werkdagen van 17.10 tot 17.55 uur wordt uitgezonden op NPO 1, wordt gepresenteerd door Martine van Os en Sybrand Niessen en op vrijdagen door Carrie ten Napel. In Sittard zijn onder andere te gast: acteur Porgy Franssen, de Sittardse huisarts Ted van Essen, culinair journaliste Janny van der Heijden, Meester Patissier Robèrt van Beckhoven en de in Heerlense geboren Carine Crutzen. Het populaire tv-programma trekt gemiddeld 500.000 kijkers per dag.

De uitzendingen zijn voor iedereen gratis te bezoeken, waarbij gekozen kan worden om plaats te nemen in het publiek. Geïnteresseerden kunnen een stoeltje reserveren via www.tijdvoormaxoptoer.nl.