L1: Indoorversie 11devande11de kan sfeerbeelden ten goede komen

Print
L1: Indoorversie 11devande11de kan sfeerbeelden ten goede komen

L1-hoofdredacteur Leo Hauben. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Maastricht / Itteren -

Hoofdredacteur Leo Hauben van L1 vreest niet dat door de verplaatsing van de 11devande11de in Maastricht van buiten naar binnen er twee LVK-uitzendingen zullen ontstaan.

,,Allereerst zijn wij niet de organiserende maar de registrerende partij en zitten er drie maanden tussen beide uitzendingen. Daarbij duurt de 11devande11de negen uur en het LVK vier uur.”

Hauben denkt dat er ook vanuit het MECC een prima uitzending te maken is. ,,Persoonlijk vond ik de sfeervolste beelden van de 11devan de11de toch pas tegen de avond als de lichteffecten het meeste tot hun recht kwamen. Daar kun je als televisiemaker en kijker nu de hele dag van profiteren. Daarbij vind ik het voorbarig om nu al te stellen dat het in het MECC niks of geweldig wordt. Dat weet je pas op 12 november. Pas dan kun je als vastelaovesvierder bepalen: daar wil ik volgend jaar bijzijn of dat sla ik over.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen