Neerse rommelmarkt nieuwe stijl uitgebreid met kófferbakverkoup

Print
Neerse rommelmarkt nieuwe stijl uitgebreid met kófferbakverkoup

De jaarlijkse vlooienmarkt wordt dit jaar voor het eerst een sjommelmertj met kófferbakverkoup. Afbeelding: Getty Images

Neer -

Schutterij Sint Sebastianus heeft de jaarlijkse vlooienmarkt op de schop genomen. Op zondag 15 september vindt de eerste sjommelmertj plaats die wordt uitgebreid met een kófferbakverkoup vanaf 13.30 uur aan de Dries 27 in Neer.

Voor de sjommelmertj haalt de schutterij op zaterdag 14 september vanaf 9.30 uur verkoopbare spullen op in Neer. Vanwege de nieuwe opzet van de markt is ook het verkoopassortiment aangepast. Houten en plastic bankstellen, bedden, kasten en tafels worden niet meer opgehaald omdat deze de afgelopen jaren amper verkocht werden. Wie tussen het sjommelen door wil pauzeren kan hiervoor terecht op het terras. De kóffebakverkoup vindt plaats op het aanpalende terrein. Wie hieraan mee wil doen kan zich aanmelden op http://www.gaernaonaer.nl/Neers_nieuws/regionieuws. De opbrengst van de sjommelmertj wordt gebruikt als bijdrage voor instrumenten en uniformen voor het Jachthoornkorps en de schutterij.