Nieuwe editie hardloopcursus ‘Come and run’ van start

Print
Nieuwe editie hardloopcursus ‘Come and run’ van start

Is hardlopen iets voor jou? Meld je dan aan. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Recreatiesport Vereniging Kranenbroek biedt opnieuw de cursus ‘Come and Run’ aan, waarbij beginnende hardlopers, onder begeleiding van een ervaren loper/loopster en in een kleine groep, in acht weken naar een bepaald doel worden geleid. Bijvoorbeeld een afstand van 5 km of minimaal 25 minuten aan een stuk hardlopen.

De trainingen in het kader van deze vijfde editie van ‘Come and Run’ worden gegeven op de woensdagavond en op de zondagmorgen. De training op woensdagavond vindt plaats in Leisurepark In de Bandert in Echt. De eerste training is op woensdagavond 18 september van 19.00 tot 20.15 uur bij de sporthal In de Bandert. Op zondagmorgen vindt de training plaats in natuurgebied Kranenbroek. Start vanaf de schuilhut om 9.30 uur.

Voorafgaand aan de eerste training is er op maandag 16 september om 19.00 uur een kennismakingsbijeenkomst voor de deelnemers, waarbij tevens aandacht wordt besteed aan kleding/schoeisel, beweging en voeding. De kosten per deelnemer voor de gehele cursus bedragen € 25. Aanmelden voor de cursus kan online tot 13 september.