Kermis Veulen staat bol van publiekstrekkers

Print
Kermis Veulen staat bol van publiekstrekkers

Het Nederlands Kampioenschap Carpush staat weer borg voor spectaculaire taferelen. Afbeelding: Jurgen Mols

Veulen -

Door rondom de gebruikelijke kermisattracties diverse activiteiten neer te zetten, zet de kermis in het Venrayse kerkdorp Veulen zichzelf op de kaart. Een omvangrijk publiek vindt hierdoor elk jaar de weg naar het iets meer dan vijfhonderd inwoners tellende dorp, aldus de organisatie.

De festiviteiten beginnen zaterdag 31 augustus met een optreden van de pop- en rockcoverband Brandnew en DJ Lex uit Almere. De feesttent is open vanaf 20.00 uur en de toegang bedraagt 5 euro. Wie voor 22.00 uur binnen is, ontvangt twee munten.

Op zondagmiddag 1 september zorgt het Nederlands Kampioenschap Carpush voor spectaculaire taferelen. Vanaf 14.00 uur ronken de motoren op het buitenterrein tegenover Café-Zaal ‘t Veule om de hoogste eer. Aansluitend betreden de ‘rock ’n loll’-band Yellow Pants en DJ Timebeatz het podium op het buitenterrein. Aanmelden voor de Carpush kan nog aan de bar of via tel. 06 5592 0996. Op maandag 2 september vindt in de tent het Biercantus plaats met een optreden van Music on Demand. Reserveren om deel te nemen kan aan de bar of via info@cafehetveule.nl. De tent is open vanaf 15.30 uur.

De Veulense kermis wordt op dinsdag 3 september onder het motto ‘Hef de glazen’ afgesloten. Om 17.00 uur start de DorpsBBQ. Reserveren hiervoor kan aan de bar. Hekkensluiter van de Kermis is een afsluitfeest met medewerking van dj Inversus.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen