Drie ongelukken op A79 bij Valkenburg, één lichtgewonde

Print
Drie ongelukken op A79 bij Valkenburg, één lichtgewonde

De A79 werd na de kop-staartbotsing afgesloten. Afbeelding: Facebook Politie Heuvelland

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt / Hulsberg -

In korte tijd hebben vrijdag drie ongelukken plaatsgevonden op de A79 bij Valkenburg. Dat leverde voornamelijk blikschade op, maar ook één lichtgewonde.

Omstreeks 13.15 uur vond het eerste ongeluk plaats ter hoogte van Valkenburg, waarna twintig minuten later een auto de vangrail in de middenberm raakte ter hoogte van de afslag Hulsberg. De bestuurders kwamen hier met de schrik vrij. Even na half drie was het weer raak. Ditmaal een kop-staartbotsing waarbij één bestuurder door de brandweer uit de auto moest worden bevrijd. Deze persoon raakte lichtgewond.

De A79 is na dit ongeluk enige tijd afgesloten vanaf de afrit Valkenburg in de richting van Heerlen. In Hulsberg konden automobilisten weer de A79 oprijden.

Bekijk hier alle actuele verkeersinformatie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen