Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Glutenvrij en vegan bakken: krokante appelbollen

Aan tafel

Glutenvrij en vegan bakken: krokante appelbollen

Afbeelding: Studio Philippi

Net als in de mode komen en gaan ook trends in de food. Sla foodtijdschriften van een paar jaar geleden open en je begrijpt het meteen.

Een tijdlang snoepten we dadels omwikkeld met spek op elk feestje en nog niet zo lang geleden lunchten we massaal met salades in een pot. Maar de garnalencocktail met het blaadje sla en het varkenshaasje met de paddenstoelensaus komen van tijd tot tijd, al dan niet in een opgesmukte trendy vorm, terug. Klassiekers. Voor altijd.

Goede klassiekers vragen vaak niet meer dan een handvol ingrediënten. Zoals de appelbol. Hoewel je zo’n uitgeboorde appel natuurlijk met (zelfgemaakte) amandelspijs ...