Nieuwe societyrubriek De Limburger: Chapeau!

Print

Video: De Limburger

Het eetfestijn ’t Preuvenemint ging donderdagmiddag van start met een aantal grote netwerkborrels, alvorens het Vrijthof ’s avonds openging voor het grote publiek.

De vastgoedwereld en de gemeentelijke en provinciale overheid bundelden voor deze gelegenheid de krachten onder de naam Building Society. Daar kwamen meer dan vijfhonderd ondernemers, bedrijfsdirecteuren en bestuurders op af. Deze netwerkborrel heeft tegenwoordig een wat toegankelijker karakter, waarbij de nadruk minder ligt op exclusieve gerechten en wijnen, en meer op het netwerken zelf.

Nieuwe societyrubriek De Limburger: Chapeau!
Servais Tielman en Hans van Wolde Foto: Frits Widdershoven

Er staat dit jaar een recordaantal sterrenchefs op ’t Preuvenemint. Sterrenchef Hans van Wolde deelde onder de naam Brut 172 / Beluga loves you een grote hippe stand samen met zijn opvolger Servais Tielman bij Beluga. Van Wolde is bezig met de verbouwing van een boerderij in Reijmerstok, om daar een nieuw luxe restaurant te openen, uiterlijk op 1 maart volgend jaar.

In de stand van het samenwerkingsverband Crossing Borders maar liefst drie: De Leuf, Vivendum (B) en La Becasse (Aken). Dennis Middelkook van het Bossche restaurant Sense kookte bij Foodtastic en de Belgische sterrenchef Wout Bru bij Bouchon d’en Face.

Maar wie gewoon voor een glas bier, de muziek en eventueel een kroketje naar ’t Preuvenemint wil, kan dat ook.

Een uitgebreid verslag van de openingsdag van ’t Preuvenemint is zondagavond online en maandag in de krant te vinden in de nieuwe societyrubriek Chapeau!, waarin Jo Cortenraedt verslag doet van exclusieve evenementen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen