RKVV Heksenberg viert 85-jarig bestaan

Print
RKVV Heksenberg viert 85-jarig bestaan

De Belgische doelman Jean-Marie Pfaff was een van de meest prominente bezoekers uit de geschiedenis van RKVV Heksenberg. Afbeelding: RKVV Heksenberg

Hoensbroek / Heerlen -

Voetbalclub Heksenberg heeft als vereniging turbulente jaren achter de rug. Nu de vereniging in rustiger vaarwater terecht komt, vindt het bestuur van de vereniging het tijd om in het kader van het 85-jarig bestaan een Heksenberg-feest te houden. Dit vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 september op de huidige accommodatie De Dem in Hoensbroek.

Het programma begint op vrijdag om 18.00 uur met een minitoernooi voor oud-spelers en -speelsters. Daarna is een gezellig samenzijn in de vorm van een reünie. Voor dat doel zijn alle jubilarissen persoonlijk benaderd.

Jubilarissen

Omdat er enkele jaren geen huldigingen meer hebben plaatsgevonden, zijn alle jubilarissen uit die periode bij elkaar gevoegd. Het gaat in totaal om vijftig personen. Deze vieren 25, 40, 50 of zelfs 60 jaar lidmaatschap. De jubilarissen worden op zaterdag om 18.00 uur gehuldigd en onderscheiden. Daarna is een feestavond, waarbij iedereen welkom is. Een dj zorgt dan voor de muzikale omlijsting.

Veel oud-leden zijn persoonlijk benaderd, maar niet iedereen blijkt nog te traceren. Tips en opmerkingen kunnen nog worden doorgeven via mail. Het adres is rkvvheksenberg@gmail.com

Naast het feestprogramma is een expositie gepland worden met verslagen, foto’s en andere attributen uit het rijke verleden.

Een actief comité is al een heel eind op weg met de organisatie hiervan. Jubilarissen zijn benaderd, evenals mensen die de club al jaren trouw zijn. Zij worden extra in het zonnetje gezet.