Margratens Wijnfestival focust op Argentinië

Print
Margratens Wijnfestival focust op Argentinië

Afbeelding: Archieffoto De Limburger

Margraten / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Slijterij Mans, Slagerij Kusters en Café ‘t Flaterke tekenen voor de organisatie van het derde Margratens Wijnfestival dat op 1 september wordt gehouden. Aanvang 13.00 uur op het terras van café ‘t Flaterke.

Slijterij Mans verzorgt diverse Argentijnse wijnen welke per glas of fles verkrijgbaar zijn. Hierbij zijn ook wijnen van het Argentijnse wijnhuis El Abasto verkrijgbaar. Per fles van deze wijn doneert Slijterij Mans een bedrag voor de stichting Abrazo Amigos. Deze stichting helpt armen in Azul, Argentinië . Meer informatie is te vinden op de website van de stichting www.abrazoamigos.nl.

Slagerij Kusters serveert vanuit de foodtruck enkele Argentijnse gerechten. Zo kan er kennisgemaakt worden met Argentijnse empanadas en bavette-steak. De entree is gratis en er is een dj die zorgt voor muziek.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen