Breaking Bad-film binnenkort op Netflix

Print

Trailer: El Camino - A Breaking Bad Movie. Video: Netflix

Het hoge woord is er nu eindelijk uit: er komt wel degelijk een Breaking Bad-film en snel ook. Netflix liet zaterdagmiddag weten dat de film, genaamd ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ op 11 oktober op Netflix te zien is.

Of de hele cast van de originele serie terug te zien is in de film, is niet duidelijk. Aaron Paul, in de serie Jesse Pinkman genaamd, komt sowieso terug in de film: zijn personage wordt genoemd in de trailer. Het lot van Jesse bleef in het laatste seizoen van de serie onbekend. In de trailer is Skinny Pete te zien, gespeeld door Charles Baker. Hij wordt ondervraagd over Jesse Pinkman, maar geeft niets toe.

Maandenlang gaan er geruchten rond over een film naar aanleiding van de succesvolle serie. Op sociale media hintten de hoofdrolspelers van de serie al op een nieuwe samenwerking, maar dat bleek om hun bedrijf in het Mexicaanse drankje Mezcal te gaan. En dat was niet het nieuws waar fans van Breaking Bad op gehoopt hadden. Maar nu kunnen ze toch opgelucht ademhalen.

Lees ook: Netflix, Videoland en nu Disney: de strijd om je televisie neemt toe

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →