Gemeente raadpleegt burgers over Middenterras

Print
Gemeente raadpleegt burgers over Middenterras

Het Middenterras grenst onder andere aan Bemelen. Afbeelding: Diana Scheilen

Mesch / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

De gemeente Eijsden-Margraten ontwikkelt een visiedocument voor het gebied tussen Bemelen en Mesch, het zogenaamde Middenterras. Een informatieavond over de stand van zaken wordt gehouden op donderdag 5 september van 19.00 tot 21.00 uur in De Laathof, Langstraat 3, in Mesch-Eijsden.

Binnen het gebied van het Middenterras liggen Bemelen, St. Antoniusbank, Gasthuis, Moerslag en Libeek, terwijl Cadier en Keer, Eckelrade, St. Geertruid, Gronsveld, Rijckholt, Mheer en Mesch er direct aan grenzen. De gemeente wil voor dit gebied een plan maken, dat de sterke zaken sterker maakt en de zwakke verbetert. Zo krijgt dit gebied een toekomst waarin landschap en natuur tot hun recht komen, het fijn is om te wonen, een boterham verdiend kan worden en dat ook geschikt is voor recreatie.

Meedenken over invulling van dit document kan op 5 september in Mesch. Meer informatie over het visiedocument en aanmelden voor de avond via de website www.eijsdenmargraten.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen