Dorpsfeest in Smakt en Holthees

Print
Dorpsfeest in Smakt en Holthees

De band Jeopardy begeleidt de zangtalenten. Afbeelding: Commissie Dorpsfeest

Smakt / Holthees -

Inwoners van Smakt en Holthees tekenen voor de organisatie van ‘het grote dorpsfeest’. Zaterdag 31 augustus en zondag 1 september vindt bij ‘t Pelgrimshuis in Smakt de tweede editie van dit evenement plaats, dat na het wegvallen van de kermis in beide plaatsen op de kaart is gezet.

Zaterdag 31 augustus begint het feest om 20.00 uur met een recordpoging: de langste polonaise ooit gelopen in de gemeente Venray. Hierna barst het Holtus-Smakt Gût Live-spektakel los. Zangtalenten uit Holthees en Smakt zingen live een rocknummer begeleid door de rockband Jeopardy. Voor verdere muzikale omlijsting zorgt DJ Mick. Entree gratis.

Zondag 1 september is er tussen 12.00 en 14.00 uur een dorpsbrunch, verzorgd door ’t Pelgrimshuis. Daarna start een matinee. Voor de jeugd zijn er diverse activiteiten, zoals goochelaar Magic Stevie, een springkussen, een skelterparcours, een knutselhoek, een schminkcorner en een voetbalveldje . Voor de volwassenen is er een optreden van zanger Huub Janssen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen