Voetbal

Groesbeekse clubs domineren op Albo Toernooi

Print
Groesbeekse clubs domineren op Albo Toernooi

Spelmoment uit de ontmoeting op het Albo Toernooi tussen Rood Wit (witte shirts) en Achates. Afbeelding: Jos Gröniger

Milsbeek / Gennep / Ottersum / Heijen / Ven-Zelderheide / Groesbeek -

Het 26e Albo Toernooi is voor de acht deelnemende ploegen weer een goede graadmeter geweest. De teams die allemaal twee wedstrijden in actie kwamen, weten waar in de weken naar de competitiestart aan gewerkt dient te worden. Het Milsbeekse voetbaltoernooi werd gedomineerd door de Groesbeekse deelnemers. Het zaterdagteam van De Treffers werd de winnaar, Groesbeekse Boys en Rood Wit werden respectievelijk tweede en derde.

De drie hoogst geëindigde deelnemers wisten allemaal de twee wedstrijden te winnen. Een speciale puntentelling, waarin onder andere fair play, penaltyreeksen en gescoorde doelpunten gewaardeerd werden, bepaalde dat het zaterdagteam van De Treffers eerste werd. De deelnemers aan het Albo Toernooi kwamen donderdag of vrijdag en zondag in actie. De verzengende hitte op de slotdag speelde de teams zichtbaar parten. De uitslagen van het toernooi. SES-De Treffers zat. 2-3, Quick1888-Vitesse’08 1-2, Milsbeek-Rood Wit 0-1, Achates-Groesbeekse Boys 1-5, Rood-Wit-Achates 4-1, Quick1888-SES 1-1, Milsbeek-Groesbeekse Boys 1-2, Vitesse’08-De Treffers zat. 2-3. De eindstand: De Treffers (za) (1), Groesbeekse Boys (2), Rood-Wit (3), Vitesse’08 (4), Quick1888 (5), SES (7), Achates (7), SV Milsbeek (8).

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen