Disney deelt eerste beelden van Emma Stone als Cruella de Vil

Print
Disney deelt eerste beelden van Emma Stone als Cruella de Vil

Dat Emma Stone (30) voor Disney in de huid zou kruipen van Cruella de Vil, wisten we al. Maar hoe dat iconische personage uit 101 Dalmatiërs eruit zou gaan zien, was nog onbekend. Tot nu. Het entertainmentbedrijf deelde maandag de eerste beelden van Emma als de slechterik Cruella.

Cruella, de film waarin Stone in de huid kruipt van Cruella de Vil, komt pas uit in 2021. Eigenlijk was de première voor volgend jaar gepland, maar de release werd uitgesteld. Volgens Britse media komt dat door een blessure van Stone. De actrice viel tijdens een concert van de Spice Girls van iemands schouders, waardoor ze gewond raakte. Door de ernst van de kwetsuur werd het opnameschema omgegooid.

Cruella de Vil is de slechterik uit het boek 101 Dalmatiërs uit 1956. Vijf jaar later bracht Disney de animatieklassieker uit over hondenouders Pongo and Perdita die een horde puppy’s moeten redden voordat ze tot bontjassen worden vermaakt. In 1996 kwam er een versie met echte honden uit van de film, waarin Glenn Close de rol van Cruella speelde. Stone zal de rol deze keer op zich nemen en verschijnt aan de zijde van Paul Walter Hauser, Joel Fry en Emma Thompson.

Over het verhaal van de film is nog maar weinig bekend. Wel weten we dat Emma een jonge Cruella zal vertolken.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen