Fortuna haalt Britse verdediger Cian Harries

© Fortuna Sittard/Twitter

Fortuna heeft de Britse verdediger Cian Harries vastgelegd. De 22-jarige speler, jeugdinternational van Wales, komt over van Swansea City.

Roel Wiche

Harries werd opgeleid bij Coventry City, waar hij op 19-jarige leeftijd zijn debuut maakte in League One (derde niveau). In 2017 werd hij verkocht aan Swansea City. Bij de club uit Wales, die momenteel in het Championship (tweede niveau) speelt, kwam hij voornamelijk uit in het beloftenteam.

Met de komst van Harries bouwt Fortuna, vorig seizoen de eredivisieploeg met de meeste tegendoelpunten, verder aan de defensielinie. De Sittardenaren trokken maandag ook al de Zwitserse verdediger Martin Angha aan. Hij tekende een tweejarig contract in Sittard.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Luister naar een nieuwe aflevering van de Voetbalpodcast van De Limburger:

Wil je alle Plus-artikelen lezen?

Dagelijks publiceren we meer dan 100 Plus-artikelen op onze site & app. Nieuws, achtergronden, analyses, reportages, interviews en columns. Word nu digitaal abonnee en kies voor een jaar lang korting of maandelijkse flexibiliteit.

Kies digitaal