Voetballers opgelet! Film de goals of bloopers van je teamgenoten en maak kans op een teamuitje

Print
Voetballers opgelet! Film de goals of bloopers van je teamgenoten en maak kans op een teamuitje

Afbeelding: De Limburger

Heb jij een prachtige goal, fenomenale redding, gigantische misser of opmerkelijke gebeurtenis op het voetbalveld gefilmd? Stuur dan de video naar De Limburger en win een compleet verzorgd teamuitje voor het bijbehorende voetbalteam.

Voetbal, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarom introduceert De Limburger een nieuwe rubriek: OP HET VELD. Iedere maandag een nieuw opmerkelijk filmpje vanuit de Limburgse amateurvelden. Aan het eind van het seizoen stem je op je favoriete filmpje, waarbij het bijbehorende team een cheque t.w.v. € 500 ontvangt voor het teamuitje. Dat klinkt goed, toch?

Hoe kun je deelnemen?

Sta jij langs de lijn als leider, supporter, blessuregevoelige speler, bestuurslid of zit je simpelweg vaak op de bank? Hou dan je telefoon bij de hand, neem een opmerkelijk fragment op, stuur de video door naar de redactie en maak kans op eeuwige roem.

De video mag bestaan uit goals, reddingen, missers, bloopers of andere voetbalhoogtepunten ‘op het veld’ en kun je doorsturen t/m maandagmorgen. Diezelfde dag kiest de redactie één opmerkelijke video eruit, die vervolgens op delimburger.nl/ophetveld wordt gepubliceerd.  

Insturen op 3 manieren

Stuur je filmpje door via onderstaand formulier, voeg het nummer van de redactie toe via Whatsapp of stuur je video via Wetransfer naar filmpjes@delimburger.nl. Zo kun je ter plekke op zondagmorgen, of -middag het moment delen met de sportredactie.

Voeg De Limburger toe op Whatsapp | 0611108022

Stuur de video via Wetransfer naar filmpjes@delimburger.nl