Ine van den Elsen nieuwe directeur VU Maasland in Geleen

Print
Ine van den Elsen nieuwe directeur VU Maasland in Geleen

Ine van den Elsen. Afbeelding: VU Maasland

Geleen / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Ine van den Elsen wordt vanaf september de nieuwe directeur van de Volks Universiteit Maasland. Zij neemt het stokje over van Piet Dizy die 13 jaar directeur was.

Ine van den Elsen heeft zich jarenlang als vrijwilliger ingezet voor de zorg-, wijk- en buurtcentra bij VU Maasland. Met de komst van Van den Elsen zal er de komende jaren aandacht komen voor het uitbreiden van het cursusaanbod met het doel om de cursussen ook voor een jongere doelgroep interessant te maken en zo de organisatie levensvatbaar te houden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen