IVN wandelt door het dal van de Geul

Print
IVN wandelt door het dal van de Geul

Het Geuldal bij Wijlré. Afbeelding: Rob Oostwegel

Bocholtz / Simpelveld / Huls / Schin op Geul -

De IVN-afdelingen Eys en Bocholtz-Simpelveld nodigen wandelaars uit voor een nazomerwandeling op zondag 8 september vanuit Schin op Geul. Vertrek om 9.00 uur bij de markt in Simpelveld.

Het is een wandeling van ruim 16 kilometer met veel klimmen en dalen. De wandeling voert langs de Geul en de watermolen van Wijlré. Na de pauze voert de tocht omhoog langs de bosrand van de Sousberg en is er het panorama over het Gerendal. De wandeling is zowel bestemd voor leden als niet-leden van IVN. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Vertrek om 9.00 uur bij de markt in Simpelveld en om 9.30 uur bij het station van Schin op Geul. Nadere informatie via Gerard Nabben, tel. 043-4502478 of Constance Kerremans, tel. 043-4506270.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen