Twaalf finalisten op Blericks liedjesmatinee

Print
Twaalf finalisten op Blericks liedjesmatinee

De twaalf finalisten die op 29 september de strijd met elkaar aangaan. Afbeelding: Wortelepin

Blerick -

Op het liedjesmatinee van carnavalsvereniging de Wortelepin in Blerick zullen dit jaar niet elf maar twaalf nummers te beluisteren zijn.

Bij de voorselectie, die afgelopen maandag plaats vond in café Apollo, werd in overleg met de jury besloten om alle twaalf inzendingen door te laten gaan naar de finale op zondag 29 september. Onder de deelnemers zijn verschillende oudgedienden die na jaren afwezigheid weer meedoen aan de schlagerverkiezing, maar ook enkele nieuwelingen. De twaalf finalisten zijn Willy Billekens en Bernie Billekens met ‘Dinsdaagaovend’, Lonneke van Doorn, Annette Hermans, Ruud Geeraets en Wim Janssen met ‘Heej is nog plaats veur dich’, Vic Suiker, Hay Geritz, Petro Janssen en Mark Janssen met ‘Wat bin ik blie’, Sanne Maters, Dani Ruijten, Sanne Peeters en Lucas Fransman met ‘Wat waas det’, Graat Peeters, Onno Vaessen en Paul Lenders met ‘De Vastelaoveszón’, Marieke Verkoeijen en Nico Meerts met ‘Det hes se of det hes se neet’, Jamie Simons met ‘Op zeuk’, Willy Billekens en Bart Janssen met ‘Mien schoon’, Clément Giesen en Joyce Bontenbal met ‘De Vastelaovesingel’, Hay Hendriks en Wendy Hendriks met ‘Dich bis ’t gans veur mich’, Hans Aerts en Peter Wilders met ‘Lier d’r mei laeve’ en Ingrid Janssen, Evelyn Theunissen, Marc Houwen en Wim Cupers met ‘Idder medalie’.

Het liedjesmatinee is op zondag 29 september in ’t Raodhoes. Kaarten à 15 euro zijn te bestellen op de website van de Wortelepin en op 24 september af te halen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen