EMM Kleertjes en Speelgoedbeurs

Print
EMM Kleertjes en Speelgoedbeurs

Afbeelding: EMM

Wessem -

De harmoniezaal van Wessem biedt zaterdag 5 oktober onderdak aan de Kleding & Speelgoedbeurs van Koninklijke Harmonie Eendracht Maakt Macht (EMM).

Van 10.00 tot 12.30 uur kunnen (aanstaande) ouders, opa’s en oma’s, gastouders en andere geïnteresseerden naar de Wallenstraat 7 komen om te grasduinen tussen najaars- en winterkleding, baby-uitzet en speelgoed.

Ouders met kinderspullen die nog een tweede ronde mee gaan, kunnen zich nog melden. Wie eigen kleertjes, babyuitzet en speelgoed wil verkopen kan een tafel huren. Wie deze spullen liever doneert, kan de spullen door de leden van EMM laten verkopen. De opbrengst is dan voor onze vereniging.

Voor info of aanmelding: secretaris@emmwessem.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen