Themabijeenkomst Breincafé rond NAH en intimiteit

Print
Themabijeenkomst Breincafé rond NAH en intimiteit

Afbeelding: INGimage

Baarlo -

Breincafé Baarlo presenteert maandag 30 september een themabijeenkomst rond intimiteit en seksualiteit in het leven van mensen met niet-aangeboren hersen letsel (NAH). Mensen met een NAH, hun partners, familieleden, mantelzorgers, professionals en andere geïnteresseerden zijn welkom.

Hersenletsel heeft gevolgen voor het lichamelijk functioneren en (vaak onzichtbare) psychische en sociale gevolgen. Vaak heeft dit ook invloed op de intimiteit en seksualiteitsbeleving. Het bespreekbaar maken hiervan is belangrijk maar zeker niet altijd even makkelijk. Dit geldt zowel voor zowel cliënten als voor professionals. Tijdens het Breincafé zal uitgebreid worden ingegaan op dit thema. Vooral bewustwording staat daarin centraal.

Belangstellenden zijn welkom van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Locatie: Pastoor Geenenstraat 64, Baarlo.

Kijk hier voor meer informatie over Breincafés.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen