Steenbergfeest van Harmonie Inter Nos heeft bourgondisch karakter

Print
Steenbergfeest van Harmonie Inter Nos heeft bourgondisch karakter

Epen viert het Steenbergfeest. Afbeelding: Harry Heuts / Fotojournalist

Epen -

Harmonie Inter Nos uit Epen houdt op zondag 22 september het Steenbergfeest. Het feestterrein is Schuttersweide ‘de lege huls’. Aanvang 12.00 uur. De entree is gratis.

Omstreeks 12.30 uur zal Harmonie Inter Nos en ook het jeugdorkest diverse muzikale stukken ten gehore brengen, waarna dj S.M. het muzikale gedeelte zal overnemen. Voor de jeugd is er een springkussen en de jeugdleden van Inter Nos zullen wafels verkopen.

Elk uur is er een rondleiding door de wijnberg met deskundige tekst en uitleg van eigenaar en wijnboer Luc Creusen. Er kunnen ook wijnen geproefd worden. Naast deze wijnproeverij worden ook streekgerechten aangeboden. Parkeren kan op het terrein tegenover Hotel Ons Krijtland. Te voet is het terrein bereikbaar via diverse wandelwegen zoals de Witseborn, Dorphof of het Epener Bos.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen