Deel problemen zorginstelling Puth opgelost

Print
Deel problemen zorginstelling Puth opgelost

Afbeelding: De Limburger

Puth -

De problemen van Bij De Keien in Puth zijn deels opgelost. De kleinschalige zorgboerderij voor dementerenden heeft de veiligheid rond het gebruik van medicijnen verbeterd, constateert de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd.

De inspectie oordeelde eerder dat de manier van omgaan met medicatie veiliger moest. Daarvoor zijn inmiddels maatregelen genomen.

De zorgboerderij heeft nog tot 8 oktober de tijd om op twee andere punten verbeteringen door te voeren. Zo moet ze (geldige) diploma’s van zorgverleners overhandigen die complexe zorg leveren. Ook zijn sommige ruimtes onveilig voor de doelgroep. Zo hebben cliënten toegang tot wasmiddelen, keukengerei en steile trappen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen