Paardencabaret in DOK6 Theater

Print
Paardencabaret in DOK6 Theater

M.K. de Manvan probeert het hoofd te bieden aan de paardenperikelen van zijn vrouw. Afbeelding: DOK6 Theater

Panningen -

M.K. de Manvan brengt een nieuw genre naar het theater: paardencabaret. De voorstelling is dit seizoen twee keer te zien in DOK6 Theater in Panningen, op vrijdag 13 en zaterdag 14 september.

Inhoud van de voorstelling: Tot zijn grote verrassing bleek de echtgenote van zakenman M.K. de Manvan gek te zijn van paarden. Sindsdien brengt hij alle vrije uurtjes door met hinnikende dieren, assisteert hij bij wedstrijden waar hij niets van begrijpt, doet hij zijn best om het ‘paardenjargon’ te beheersen en hoopt hij eens het rijden onder de knie te krijgen. Zijn spaarrekening geeft een neerwaartse spiraal aan terwijl hij zich afvraagt hoe het kan dat er steeds meer zadels, trailers en paarden op zijn erf verschijnen. Gék van paarden wordt M.K. de Manvan, maar met geheven hoofd weet hij zich een weg te banen in de wereld van de paardenliefhebbers. Tijdens de show vertelt hij droog en komisch hoe hij het hoofd probeert te bieden aan de paardenperikelen van zijn vrouw en brengt hij songs over een leven met paarden ten gehore.

Over zijn belevenissen schrijft M.K. de Manvan al jaren columns voor paardenmagazines, waarbij hij paardenvrouwen een spiegel voorhoudt en hun echtgenoten hoop geeft.

Kaarten kosten € 21,50 en zijn online te reserveren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen