Nieuw seizoen Alzheimer Café Amstenrade van start

Print
Nieuw seizoen Alzheimer Café Amstenrade van start

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Amstenrade -

Het nieuwe seizoen van het Alzheimer Café Amstenrade gaat woensdag 4 september om 19.30 uur van start. In de recreatieruimte van Zorgcentrum Elvira-Leontine staan de komende periode tien bijeenkomsten gepland.

De avonden in Amstenrade worden steeds drukker bezocht en trekken veelal mensen met (beginnende) dementie, hun partners en familieleden, maar ook studenten, mensen uit de hulpverlening, vrijwilligers en andere mantelzorgers. Er is ruimte om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te ervaren dat meer mensen met hetzelfde te maken hebben. In de komende drie maanden staan de volgende thema’s op het programma: verschillende soorten dementie, gedragsproblemen bij dementie en verlies en rouw bij dementie.

De avonden van het Alzheimer Café Amstenrade zijn steeds op de eerste woensdag van de maand in ‘De Gasterij’, de recreatieruimte van Zorgcentrum Elvira-Leontine aan de Gijselaar 10 in Amstenrade. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt om ongeveer 21.30 uur. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.