Excursie

Wandeling door historisch Nijmegen

Print
Wandeling door historisch Nijmegen

Historische foto van de Grote Markt in Nijmegen Afbeelding: Oud Nijmegen

Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Gennep / Molenhoek / Mook / Middelaar / Plasmolen / Afferden / Siebengewald / Bergen / Well / Wellerlooi / Aijen / Nieuw-Bergen / Heukelom / Knikkerdorp / Nijmegen -

De Historische Kring Maas en Niers houdt zaterdagmiddag 7 september een historische stadswandeling in Nijmegen. Deelnemers aan de historische stadswandeling maken onder leiding van deskundige gidsen kennis met de mooiste plekjes in het oudste gedeelte van Nijmegen. De route gaat onder meer langs de Barbarossa ruïne, het Besiendershuis en de Latijnse School.

De twee uur durende wandeling begint om 14.00 uur tegenover de ingang van Museum Het Valkhof (Kelfkensbos 59). Deelnemers verzamelen om 13.50 uur . De rondleiding eindigt omstreeks 16.00 uur bij de Boterwaag, het Waaggebouw aan de Grote Markt in Nijmegen, op loopafstand van het museum. De kosten voor deze excursie bedragen 5 euro voor leden en 10 euro voor niet-leden. Aanmelden kan tot en met 4 september door overmaking van het verschuldigde bedrag op rekening NL 92 INGB0000 762724 ten name van Historische Kring Maas en Niers onder vermelding van Stadswandeling Nijmegen.