Jonge omstander gooit ei naar hulpverleners die slachtoffer van ongeluk verzorgen in Heerlen

Print
Jonge omstander gooit ei naar hulpverleners die slachtoffer van ongeluk verzorgen in Heerlen

Afbeelding: ANP

Heerlen / Hoensbroek -

In de Abeelstraat/Livingstonestraat in Heerlen is donderdagmiddag door een jeugdige omstander een ei naar ambulance- en politiemedewerkers gegooid, toen die bezig waren met het verzorgen van een gewonde van een aanrijding.

’s Avonds was op dezelfde plek een vechtpartij. Daarbij is een jeugdige persoon aangehouden, die niet wilde vertrekken.

Voor wijkagent Jos Michiels van Heerlerheide en Passart is de gang van zaken ‘onacceptabel’. Hij wijst naar de meldingen in de buurt over het gedrag van de jeugd: „Er zal door de politie in samenwerking met de gemeente Heerlen en bureau handhaving tegen deze ergerlijke vormen van overlast opgetreden worden.”

De wijkagent krijgt de laatste tijd vooral klachten over het gedrag van de jeugd in een speelvoorziening aan de Abeelstraat, de omgeving van het Corneliusplein en de parkeergarage aan Groeët Genhei. Het betreft het achterlaten van rommel, geluidsoverlast, het afsteken van vuurwerk, lastig vallen van klanten, vernielingen en baldadigheid.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen