Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Restaurant Bijzonder in Maastricht: een culinair feest zonder beest

Restaurant Bijzonder in Maastricht: een culinair feest zonder beest

Restaurant Bijzonder in Maastricht. Afbeelding: Ray Simoen

Maastricht / Itteren -

RECENSIE - Wekelijks legt culinair verslaggever Ray Simoen een Limburgse eetgelegenheid op de grill. Brengt ‘Bijzonder’ in Maastricht deze week zijn smaakpapillen op hol? Vleesloos avontuur smaakt naar meer.

Tropische hitte. Maar tijdens het jongste Preuvenemint in Maastricht regende het volop en onophoudelijk. Geen waterdruppels maar lappen. Grif en gul werden ze neergeteld voor Argentijnse entrecotes, boulettes á la Liegeoises, zoervleisj, pulled porc en knakworsten. Als vleesverlater had je niet veel te zoeken op dit festijn van ‘meat and greet’ en van bubbels en babbels.

Score 7,5 | Eten 7,5 | Bediening 7,5 | Ambiance 7 | Prijs 7,5

De aangeboden vega ceviche en de nobashi currytomaat waren goedbedoelde ...