Bibliotheek Venlo heeft dringend extra vrijwilligers nodig

Print
Bibliotheek Venlo heeft dringend extra vrijwilligers nodig

Het vrijwilligersteam van de bieb komt handjes tekort. Afbeelding: Bibliotheek Venlo

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Het vrijwilligersteam van de Venlose bibliotheek komt handjes tekort bij de vele activiteiten die in het nieuwe schooljaar op de rol staan.

De bieb heeft dringend meerdere vrijwilligers nodig. Op korte termijn is er behoefte aan extra hulp bij onder meer de voorleesuurtjes op woensdag en zaterdag, het Taalhuis in Venlo en de Taalpunten in de vestigingen in Blerick en Tegelen en voor de BieBies Bus, die door de gemeente rijdt en ouders en kinderen leert omgaan met taal.

Vrijwilligers bepalen zelf hoe vaak en hoe lang ze willen werken. Dit kan variëren van een paar uurtjes per maand tot meerdere keren per week.

Alle vacatures voor vrijwilligerswerk staan uitgebreid beschreven op www.bibliotheekvenlo.nl. Meer informatie is ook op te vragen via info@bibliotheekvenlo.nl.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →