Grensoverschrijdende initiatieven in ondernemerscafé

Print
Grensoverschrijdende initiatieven in ondernemerscafé

De thema-avond maalt deel uit van het project Grenzeloos Visa Versa. Afbeelding: ING Image

Grubbenvorst -

Steun voor grensoverschrijdende initiatieven is deze maand het thema van het ondernemerscafé in Grubbenvorst.

Vincent Schraven van Euregio-Rijn-Maas-Noord geeft op 26 september een presentatie over dit onderwerp. Hij is drie jaar actief binnen het regionaal programmamanagement Interreg Deutschland-Nederland. Voorheen was Schraven werkzaam bij Interreg Nederland-Vlaanderen vanuit het Innovatiecentrum Hasselt (B) en de WUR (Wageningen University and Research).

Het OndernemersCafé wordt georganiseerd door OndernemersCollectief Grubbenvorst en Sociëteit Caldenbroich. De bijeenkomst in Beej Toën/De Vonkel begint om 19.00 uur en maakt deel uit van het grensoverschrijdend project Grenzeloos Visa Versa, dat samen met ondernemersvereniging Kaldenkirchen Aktiv is opgezet.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen