Kiosk herrijst op marktplein voor kermis Stevensweert

Print
Kiosk herrijst op marktplein voor kermis Stevensweert

De Wipe Out is de topattracties van de kermis.

Stevensweert -

Voor het eerst wordt het marktplein betrokken bij de kermis in Stevensweert. Speciaal voor deze gelegenheid wordt de kiosk opnieuw opgebouwd

Zaterdagavond speelt een coverband op het plein en zondagmiddag vormt de kiosk vanaf vier uur het middelpunt van de jaarlijkse familiedag. Maandag volgt het traditionele kermismatinee, dat in de ochtend al begint. Dinsdag wordt de kermis afgesloten door DJ Huub, die in de jaren tachtig en negentig steevast op kermiszondag draaide. Hij zal vanaf elf uur oude tijden laten herleven op de kermis.

De kermis wordt zaterdagavond om zeven uur geopend op het Jan van Steffeswertplein, waar de attracties staan. Met als grote publiekstrekker de Wipe Out. De komst van deze topattractie is mogelijk gemaakt door de gemeente Maasgouw.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen