Optreden Sakkerdju en 2 of Diamonds op Peelpodium

Print
Optreden Sakkerdju en 2 of Diamonds op Peelpodium

2 of Diamonds speelt komende zondag op het Peelpodium. Afbeelding: Marijke Vaes-Schroën | Staatsbosbeheer

Ospel -

In september is er weer muziek op het Peelpodium van Buitencentrum De Pelen. Zo is er op vrijdag 6 september een optreden van Sakkerdju en beklimt 2 of Diamonds op zondag 8 september het podium. Beide optredens zijn in het overdekte Amfitheater van het bezoekerscentrum van Nationaal Park De Groote Peel aan de Moostdijk 15 in Ospel.

De vijf leden van Sakkerdju zijn allen afkomstig uit de Peelstreek. Naast eigen nummers, die vaak te maken hebben met de Peel, spelen ze ook oude troubadourachtige nummers, levensliederen, traditionals, Ierse songs/ballades en Nederlandstalig werk. Het optreden van Sakkerdju start op vrijdag 6 september om 20.00 uur.

Op zondag 8 september kunnen liefhebbers van rock & roll, country, Americana en pop een plekje zoeken in het Amfitheater. Daar brengt 2 of Diamonds een gevarieerd repertoire, met nummers van onder andere Elvis Presley, Buddy Holly, Norah Jones, Johnny Cash, Room Eleven en Anouk. Er zijn twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Entree voor beide optredens is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium.

Kijk hier voor meer informatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen