Thierry Baudet en Theo Hiddema in eerste Beau

Print
Thierry Baudet en Theo Hiddema in eerste Beau

Afbeelding: ANP

Beau van Erven Dorens heeft in de eerste uitzending van zijn talkshow Beau op RTL 4 direct twee spraakmakende gasten. Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet en zijn rechterhand Theo Hiddema schuiven maandagavond bij hem aan, maakte RTL bekend.

Rond de partij rommelt het sinds Henk Otten, mede-oprichter van FVD, in conflict kwam met Baudet. De FVD-leider kwam maandag ook in het nieuws omdat hij twee keer een vlucht zou hebben gemaakt in een privéjet van een Nederlandse zakenman en dat niet meldde in het geschenken- of reizenregister van de Tweede Kamer.

Lees ook: Theo Hiddema: ‘Ik afstand nemen van Thierry Baudet? Kletskoek’

De FVD houdt maandagavond, voor de uitzending van Beau, een publieke bijeenkomst in Zaandam met de Baudet, Hiddema en andere kopstukken van de partij. Er wordt onder meer gesproken over de interne conflicten binnen de partij van de afgelopen tijd.

Ook wielrenner Mike Teunissen uit Ysselsteyn zal samen met Richard Plugge, teambaas van Jumbo-Visma, te gast zijn tijdens de eerste uitzending van het programma. De geletruidrager zal daar vertellen over zijn prestatie tijdens de Tour de France.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen