Open Atelierroute en Kunst Kijken in Grubbenvorst

Print
Open Atelierroute en Kunst Kijken in Grubbenvorst

Werk van Gerard Staals is te bezichtigen tijdens de Open Atelierroute. Afbeelding: Kunst Kijken/Open Atelierroute

Grubbenvorst -

In Grubbenvorst vindt voor de vierde keer het Kunst Kijken plaats. Aan dit evenement is tevens een Open Atelierroute gekoppeld. Kunstliefhebbers kunnen zaterdag 7 en zondag 8 september genieten van het werk van kunstenaars uit Horst aan de Maas, aangevuld met kunstenaars uit de regio en van over de grens.

De opening van Kunst Kijken is zaterdag op 7 september om 10.00 uur bij Dichterbij in de Baersdonck. Ingang Beatrixstraat. De opening wordt verricht door Han Geurts, wethouder Kunst en Cultuur in de gemeente Horst aan de Maas. Daarna is er een optreden van Ankie Wijnands en Yme Custers, medewerkers van Dichterbij. Tijdens de opening is ook de 28 bladzijden tellende catalogus met de route te koop voor € 1,50. Hierna kan het publiek alle exposities gaan bezichtigen in de Open Ateliers. Beide dagen zijn alle deelnemende de ateliers en expositieplaatsen open van 11.00 tot 17.00 uur.

Het Grubbenvorster Mannen Koor treedt op zondag drie keer op. Ze beginnen om 14.00 uur op het terras van ‘Auk Vet’ aan de Kloosterstraat. Om ongeveer 14.45 is er een optreden bij het Groene Woud, aan Lovendaal en om 15.30 uur is de afsluiting op het Modderpedje, aan de Halvedijk 5. Op zondag treden ook de heren van Chapieter op diverse locaties op. Waar, dat blijft een muzikale verrassing.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen