Biologische groenteveiling in museum De Locht

Print
Biologische groenteveiling in museum De Locht

De smeden van het openluchtmuseum zijn komende zondag ook weer actief. Afbeelding: Openluchtmuseum De Locht

Melderslo -

Biologische groenten kopen via een traditionele veilingklok? Dat kan op zondag 8 september in openluchtmuseum De Locht, aan de Broekhuizerdijk 16D in Melderslo.

Bij deze groenteveiling loopt de wijzer van de veilingklok van hogere naar lagere prijs. De kunst is de wijzer op het juiste moment tot stilstand te brengen via een druk op een knop. De smeden van het museum zijn volop aan het werk en het Harmonieorkest Noord-Limburg zorgt voor de muzikale omlijsting. Speciale aandacht verdienen de exposities over de glastuinbouw in Noord Limburg en de kerkdorpen van de gemeente Horst. Het museum is alle dagen open van 10.00 tot 17.00 uur. De bijzondere activiteiten beginnen om 11.00 uur.

Meer informatie vind je hier.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen