André Rieu viert 70e verjaardag met nieuw album

Print
André Rieu viert 70e verjaardag met nieuw album

André Rieu. Afbeelding: ANP

Violist André Rieu viert zijn zeventigste verjaardag door een nieuw album uit te brengen. De plaat Happy Days ligt op 22 november in de winkels, maakte Rieu maandag bekend op zijn website.

,,Ik hoop hiermee de levensvreugde die ik zelf elke dag voel, door te geven aan mensen over de hele wereld. Ik nodig u van harte uit om samen met mij het leven en de liefde te vieren”, schrijft hij.

Eén van de nieuwe nummers op Happy Days is Second Waltz, het nummer waarmee de violist in de jaren negentig doorbrak. Ook staan er diverse schlagers op de plaat. Het album wordt ‘een diep romantische, maar niet minder vrolijke hommage aan Wenen, de stad die misschien wel de belangrijkste rol heeft gespeeld in Rieu’s carrière.’

Rieu hoopt op 1 oktober zijn zeventigste verjaardag te vieren. Vanaf december start de beroemde violist een nieuwe traditie van kerstconcerten in Maastricht en in januari volgt zijn traditionele nieuwjaarsconcert in Amsterdam.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen