Interactieve lezing door fotograaf Pie Aerts

Print
Interactieve lezing door fotograaf Pie Aerts

Afbeelding: Eigen foto

Maastricht / Itteren -

Fotograaf Pie Aerts verzorgt een gratis toegankelijke interactieve voordracht over zijn recent verschenen fotoboek ‘Tales From The Roads Less Traveled’ op zondag 8 september vanaf 16.00 uur. Locatie is Boekhandel Dominicanen.

Het boek bundelt het werk dat de documentair fotograaf Aerts over de hele wereld schoot. Tales From The Roads Less Traveled neemt de toehoorders mee op de reizen van Pie Aerts, de die overal ter wereld op zoek is naar visuele verhalen over mensen. Op allesbehalve alledaagse locaties in meer dan twintig landen legde Aerts de schoonheid van het dagelijkse leven vast, met de nadruk op het simpele, het imperfecte en het mysterieuze.

Pie Aerts (8 februari 1985) reist na een studie aan de Hogere Hotelschool Maastricht en een carrière bij Ahold Delhaize voor onbepaalde tijd de wereld over. Aerts: „We leven in een tijd die wordt gekenmerkt door onzekerheid en instabiliteit. Een tijd van klimaatverandering, het verdwijnen van culturen en het uitsterven van vele diersoorten. We lijken steeds verder vervreemd van onze omgeving en van elkaar. Als fotograaf probeer ik deze verbinding weer op te zoeken, elkaar weer dichter bij elkaar en bij de natuur te brengen. Want juist als men die verbinding voelt, is men bereid te vechten voor behoud”.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen