Nieuwe manager voor drie locaties Proteion

Print
Nieuwe manager voor drie locaties Proteion

Roel Caris Afbeelding: Proteion

Horn / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Kessel / Ottersum / Milsbeek / Heijen / Ven-Zelderheide / Gennep -

Zorgorganisatie Proteion heeft Roel Caris aangesteld als nieuwe locatiemanager voor drie vestigingen: De Wachtpost in Venlo, De Merwijck in Kessel en Libermannhof in Gennep.

Met de aanstelling komt er een einde aan de tijdelijke situatie waarin deze zorgcentra door een interim-leidiggevende werden aangestuurd. Iedere locatie heeft nu weer een vaste tactisch manager.

Roel Caris werkte de afgelopen 23 jaar bij Laurentius Ziekenhuis Roermond. In zijn laatste functie was hij afdelingsmanager Medische Beeldvorming en was hij de verbindende schakel tussen de managers en het bestuur van het ziekenhuis.

De Wachtpost heeft veel wisselingen gehad in de aansturing, een punt waarover de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd in meerdere rapportages zorgen heeft geuit. De Wachtpost werd in juli voor een half jaar onder verscherpt toezicht geplaatst van de Inspectie wegens tekortkomingen op vlak van persoonsgerichte zorg, werken volgens voorgeschreven protocollen en aanwezige deskundigheid en sturing daarop.

Inmiddels is er een verbeterplan gemaakt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen