Tisjeboy Jay gaat het theater in

Print
Tisjeboy Jay gaat het theater in

Afbeelding: Ermindo Armino

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Heerlen / Hoensbroek -

Een droom gaat in vervulling voor comedian Jay Francis, beter bekend als Tisjeboy Jay. Binnenkort is hij ook in het theater te bewonderen.

De influencer uit Born staat op zaterdag 21 september 2019 in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen, zo maakt hij zelf bekend op Instagram. „We gaan het online cabaret omzetten in real life cabaret.”

View this post on Instagram

HET IS ZOVER ! 21-09-2019 ??

A post shared by JAY (@tisjeboyjay) on

In zijn debuutshow ‘van het Net naar het Doek’ neemt de grappenmaker het publiek mee in zijn persoonlijke leven. „Jay is een tikkeltje grofgebekt, neemt geen blad voor de mond maar heeft een goede kijk op het leven. Zijn drijfveer is positiviteit verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. Zijn motto luidt dan ook als volgt ‘Als jij lacht, lach ik ook’”, schrijft het theater over hem.

Jay Francis maakte in 2018 furore als verleider bij Temptation Island en trekt op Instagram tienduizenden kijkers met zijn komische filmpjes. Voor de Limburger gaat hij wekelijks de straat op om de meningen te peilen over actuele zaken.

Bekijk hier alle afleveringen van ‘De Straat Op Met Jay’

Kaarten voor de voorstelling zijn vanaf donderdag te koop.