Amerikaanse hond knalt met Mercedes tegen muur

Print
Amerikaanse hond knalt met Mercedes tegen muur

De dader zit nog achter het stuur van de Mercedes S-Klasse. Afbeelding: Twitter

Een echtpaar uit San Francisco had een slechte dag toen hun hond per ongeluk hun Mercedes-Benz S-Klasse in de neutraalstand zette. De auto begon te rollen en ramde een stenen muur terwijl hun huisdier achter het stuur zat.

Volgens lokale nieuwszenders hadden Janie en Jim Black uit San Francisco hun auto even langs de stoep geparkeerd. Ze lieten hun hond Duke achter in de auto. Even later raakte Duke op de een of andere manier met zijn riem verstrikt in de versnellingspook van de Benz, waardoor deze naar neutraal schakelde, waarschijnlijk uit opwinding toen hij het Janie en Jim aan zag komen lopen.

De auto rolde vervolgens de schuin aflopende weg af, gooide vuilnisbakken om en ramde een muur, wat gepaard ging met een hoop herrie. Terwijl het echtpaar de schade aan de Mercedes-Benz S430 opnam, zat Duke ogenschijnlijk nonchalant op de bestuurdersstoel, zich totaal niet bewust van de chaos die hij had aangericht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen