Internationaal jeugdvoetbaltoernooi op Sportpark D’n Haspel

Print
Internationaal jeugdvoetbaltoernooi op Sportpark D’n Haspel
Grubbenvorst -

Voetbalvereniging GFC’33 in Grubbenvorst houdt zaterdag 7 en zondag 8 september het Dutch graphic group Top D (U13) Toernooi.

Het deelnemersveld van dit internationale jeugdvoetbaltoernooi bestaat uit tal van clubs uit binnen en buitenland. Zo betreden Brøndby IF (Denemarken), Wolverhampton Wanderers (GB), KV Mechelen (B), FC Köln, Borussia Dortmund, MSV Duisburg (D) en VVV-Venlo, NEC, Vitesse, FC Utrecht, Willem II en het Regioteam Horst aan de Maas het strijdperk om hun krachten te meten. Voor het regioteam zijn achttien spelers geselecteerd van RKSV Wittenhorst, Sparta’18, Venlosche Boys, Sportclub Irene, SV Melderslo, SV United, SV Blerick en GFC’33.

Het toernooi op Sportpark D’n Haspel in Grubbenvorst wordt zaterdag om 10.30 uur geopend. Om 11.00 uur starten de eerste wedstrijden. Om 15.40 uur is de laatste speelronde. Zondag starten de wedstrijden om 09.30 uur. De finalewedstrijd wordt om 15.45 uur gespeeld.

VVV-Venlo is als betaald voetbalorganisatie toernooipartner van dit internationale jeugdvoetbaltoernooi.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen