Vogelmarkt in dorpscentrum Kerkeböske

Print
Vogelmarkt in dorpscentrum Kerkeböske
Helden -

Vogelvrienden Helden e.o. houdt zondag 15 september de eerste vogelmarkt van dit seizoen. Zowel leden als belangstellende hobbyisten kunnen tijdens deze markt in het clublokaal van de vereniging, dorpscentrum Kerkeböske, hun vogels te koop of te ruil aanbieden.

Bezoekers treffen een ruime sortering soorten aan, variërend van kleurkanaries en tropische vogels tot parkieten. Ook artikelen voor het uitoefenen van deze volière- en kweekvogelhobby zijn verkrijgbaar.

De vogelmarkt duurt van 9.30 tot 12.00 uur. De zaal is open vanaf 9.30 uur. Locatie: Dorpscentrum Kerkeböske, Aan de Koeberg 3, Helden-Dorp (vanaf rotonde bij Hotel Antiek, richting Kessel dan eerste weg links en direct eerste weg rechts).

Voor nadere inlichtingen: 077 3075 388.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen