Lijk gevonden in bosje langs A2 bij Geleen

Print
Lijk gevonden in bosje langs A2 bij Geleen

Afbeelding: Mitchell Giebels

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Bij werkzaamheden in de berm langs de A2 in Geleen is woensdagmiddag een lijk gevonden. Het lichaam lag in een bosje langs een akker.

Iets na een uur werd melding gemaakt van de lijkvondst. Technisch onderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat het een natuurlijke dood betreft.

Lijk gevonden in bosje langs A2 bij Geleen
Foto: Track’88

Op de A2 werd in noordelijke richting ter hoogte van Urmond de rechterrijstrook tijdelijk afgesloten in verband met het onderzoek. Inmiddels is de rijstrook weer vrijgegeven.

Voor het technisch onderzoek naar het stoffelijk overschot werden er schermen geplaatst.

Lijk gevonden in bosje langs A2 bij Geleen
Foto: Track’88

Bekijk hier de actuele verkeersinformatie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen