Start kaartverkoop nieuwe theatervoorstelling Flarussen

Print
Start kaartverkoop nieuwe theatervoorstelling Flarussen

De voltallige cast van ‘Wat un plaetje’ Afbeelding: Ben Janssen

Blerick -

Sociëteit De Flarussen start deze maand met de kaartverkoop voor het nieuwe theaterstuk ‘Wat un plaetje’. De première is op 22 november in het Raodhoes in Blerick.

Het verhaal, met liefst tien liedjes geschreven door Peter Jansen en Marc Peters, over het ontstaan van een schutterij in Blerick zal op de bühne worden gebracht door een cast van dertig spelers, ondersteund door de eigen Flarussen-band en a capella zanggroep Doeën Beejein. Hoofdpersonen zijn oma, gespeeld door Marian Berben-Baur, en haar kleinkind Juulke, gespeeld door Sjuulke Hovens. Zij vertellen over de mensen die aan de wieg van de schutterij stonden. Het stuk speelt zich af in het Blerick van de middeleeuwen, waarbij het dorpsplein een centrale plek heeft.

De overige speeldata zijn 23, 24, 27, 28, 29 en 30 november. De kaartverkoop is op maandag 16 en dinsdag 17 september van 19.00 tot 21.00 uur in het Raodhoes. De entree bedraagt 22 euro. Meer info op www.flarussen.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen