Tribute-bands uit heel Europa op festival Legends of Rock

Print
Tribute-bands uit heel Europa op festival Legends of Rock

De Woodstock All Stars trappen de tweede festivaldag af. Afbeelding: Legends of Rock

Reuver -

Coverbands uit heel Europa spelen volgend weekeinde op het tribute-festival Legends of Rock bij de manege van HSV De Paardenvriend in Reuver.

De eerste editie is op 13 en 14 september met tributes aan grote namen uit de pophistorie als Metallica, AC/DC, The Eagles, Iron Maiden, Queen, U2, Guns N’ Roses en Led Zeppelin.

Op de tweede dag opent het openluchtfestival met de Woodstock All Stars. Zij spelen de grootste hits van dit legendarische festival, dat vijftig jaar geleden plaatsvond in de Amerikaanse staat New York. Op het terrein aan de Bergerhofweg is onder meer een food area ingericht met ruime zitgelegenheden en een festivalmarkt.

Het festival in Reuver maakt deel uit van de Legends of Rock Tribute Tour, dat een podium biedt aan de beste tribute-acts uit binnen- en buitenland. De deelnemende bands zijn onder meer afkomstig uit Engeland, Italië, Duitsland en België.

Het programma start vrijdagavond om 19.30 uur en zaterdag om 13.45 uur. Kaarten zijn te bestellen op www.legendsofrocktributetour.com en kosten in de voorverkoop respectievelijk 20 en 25 euro. Aan de dagkassa wordt 5 euro meer gevraagd. Verkooppunten in de regio zijn Sounds in Venlo en boekhandel Bruna in Reuver.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen