Twintigste Marcato Mondial in centrum Blerick

Print
Twintigste Marcato Mondial in centrum Blerick

Marcato Mondial: cultuur snuiven en langs exotische kraampjes struinen in Blerick. Afbeelding: Marcato Mondial

Blerick -

Zondag 8 september is de twintigste editie van het gratis festival Marcato Mondial in hartje Blerick.

Marcato Mondial biedt mensen van alle leeftijden, uit alle delen van de provincie én daarbuiten, met alle mogelijke culturele achtergronden, de kans om zichzelf te presenteren en om elkaar te ontmoeten in een gezellige ambiance. In het jubileumjaar wordt de Kloosterstraat omgetoverd tot de ‘Hakuna Matata Boulevard’. Hier kunnen bezoekers cultuur snuiven en langs exotische kraampjes struinen.

Om het jubileum te vieren worden op de Kloosterstraat 5 tipi’s opgesteld, die de verschillende culturen van Marcato Mondial laten zien. Uiteraard zijn er nog meer activiteiten: Voor de deur bij Winkelcentrum de Wieën wordt een kinder-doe-plein gecreëerd en bij Berden wordt de kinderattractie Jungle Wheel geplaatst, een mini reuzenrad voor de jongste waaghalzen. Uiteraard zijn de winkels deze zondag ook geopend van 12 tot 17 uur en wandelt u gezellig over de mooie ‘Wereldmarkt’.

Meer informatie vindt u hier.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen